Care Concepts

Care Concepts is dé specialist in promotionele verzorgingsproducten, babyartikelen, tissueboxen en private label drinks. Wij leveren exclusief aan de relatiegeschenkenbranche. Onze kracht is het direct uit voorraad leveren van kleine aantallen. Alle cosmeticaproducten worden volgens de Europese Cosmetica verordening geproduceerd.

Nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrieven:

De Koningsspelen staan in het teken van water drinken! Care Concepts gaat het water standaard in 100% R-PET flesjes leveren!

Cosmetica verordening

Alle cosmeticaproducten die door Care Concepts worden geleverd, zijn volgens de Europese Cosmetica verordening geproduceerd, welke vanaf juli 2013 aan strengere regels zijn gebonden. Op dat moment is de Europese Cosmetica verordening (1223/2009/EG) van kracht geworden. De producten uit ons assortiment voldoen aan deze verordening. Zo hebben wij voor de controlerende instanties (VWA) van alle cosmetische artikelen een GMP certificaat, een productinformatiedossier en een veiligheidsbeoordeling beschikbaar. Daarnaast zijn alle producten genotificeerd bij het CPNP in Brussel en gegarandeerd proefdiervrij getest.